Убиецът на 52-годишния украински гражданин, който беше застрелян миналото лято в

...
Убиецът на 52-годишния украински гражданин, който беше застрелян миналото лято в
Коментари Харесай

Арестуваха убиеца на украинеца на Св. св. Константин и Елена. Не казват националността му

Убиецът на 52-годишния украински жител, който беше убит предишното лято в курорта Св. св. Константин и Елена, е арестуван. Става дума за 42-годишен чужденец, чиято народност все още не се разкрива.

Това стана ясно на брифинг пред медии от окръжния прокурор Красимир Конов и шефът на варненската полиция Андрей Ангелов, съобщи кореспондент на Moreto.net.

Вероятният причинител е открит към седмица след действието още през предходната година, само че се оказало, че към този момент е отвън страната и се намира в Германия.
 

" Поради законодателни промени тогава бе невероятно предаването му на българските управляващи. След настъпилите законодателни промени в края на предходната година това се промени. На 7 февруари 2024 година мъжът бе арестуван в Германия от сътрудниците ни от Европейски Съюз и на осми май бе предаден на българските управляващи ", сподели Конов.

След предаването му на българските управляващи наблюдаващият прокурор е внесъл искане за взимане мярка за неотклонение " задържане под стража ". Самото произвеждане е било на десети май. Съдът е определил желаната мярка. Заподозреният е обитавал в страната няколко дни преди да извърши убийството. За малко време у нас е била и жертвата на закононарушението. Обвинението е за преднамерено ликвидиране по изключително непосилен за жертвата метод със средства рискови за живота.

Стана ясно, че има открита връзка сред осъщественото ликвидиране и опожарената по същото време кола във " Виница ". На този стадий не може да бъде построена водеща версия, само че е ясно, че не се касае за битово закононарушение. Убиецът е работил независимо. След задържането се е възползвал от правото да не дава пояснения.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР